Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία εν όψει ΑΕΚ, «τελειώνει» η μεταγραφή στόπερ

Αντίστροφη μέτρηση στον Παναθηναϊκό για το σπουδαίο παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά» κόντρα στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «πράσινοι» αφήνουν στην… άκρη την ισοπαλία στη Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας και στρέφονται

στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Φατίχ Τερίμ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τον Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία την Πέμπτη (11/12). Εκτός σίγουρα οι Παλάσιος, Πάλμερ– Μπράουν και Μάγκνουσον. Επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ στην αποστολή του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, αλλά και στην αρχική ενδεκάδα.

Στο μεταγραφικό «παζάρι» ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην «αγορά» για την απόκτηση ενός στόπερ. Με βάση τα δημοσιεύματα από την Τουρκία ο Σαμέτ Ακαϊντίν θα φορέσει την «πράσινη» φανέλα, καθώς υπάρχει συμφωνία Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκού. Το συγκεκριμένο «σενάριο» μέχρι στιγμής δεν έχει υπόσταση.

Στη λίστα της ομάδας βρίσκεται και ο Βίκτορ Ούγκο, ο οποίος είναι Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός. Τέλος δεν αποκλείεται η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα