ΑΕΚ: «Κλείνει» την πρώτη χειμερινή μεταγραφή

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην ΑΕΚ εν όψει μεταγραφική περιόδου. Η «Ένωση» του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα ακόμη δεν είναι γνωστή η ταυτότητα του παίκτη, όμως πρόκειται για αριστεροπόδαρο αμυντικό. Η ΑΕΚ αναζητά ποδοσφαιριστές για τις θέσεις του αριστερού μπακ και του κεντρικού αμυντικού. Πιθανότατα θα αποκτήσει κεντρικό χαφ,

αλλά και μεσοεπιθετικό.

Πέρα από τα μεταγραφικά, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην «Αγιά Σοφιά» την Κυριακή (14/01, 20:30, MC Novasports.gr), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης (11/01) προπονήθηκε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε χάνοντας τόσο το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό, όσο και το ματς Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη. Αμφίβολος ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ λόγω ενοχλήσεων που αποκόμισε στο παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Αλμέιδα πέρα από τις γνωστές απουσίες των διεθνών Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Μουκουντί και Ζίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα