Παναθηναϊκός: Ψάχνει λύση για δεξιά ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Ψάχνει λύση για δεξιά ο ΜπόλονιosinteliΣάβ, 01/02/2021 - 09:33

Μετ' εμποδίων συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Αστέρα, με τον Φακούνδο Σάντσες να προστίθεται στο απουσιολόγιο.

Ο Αργεντινός παρουσίασε συμπτώματα ίωσης και η συμμετοχή

του στο κυριακάτικο παιχνίδι κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, δημιουργώντας έναν ακόμη "πονοκέφαλο" στον Λάζλο Μπόλονι. Και αυτό διότι ο Ρουμάνος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Κουρμπέλη, Μαουρίσιο. 

Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας ο Μπόλονι θα πρέπει να αναζητήσει εναλλακτική λύση, καθώς ο Πούγγουρας που θα μπορούσε να αγωνιστεί εκεί, αναμένεται να παίξει δίπλα στον Σχένκεφελντ και ο Βέλεθ να πάει στα χαφ. Μία λύση είναι ο Γιοάν Μολό, ο οποίος έχει παίξει ξανά στη συγκεκριμένη θέση.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο Αντονίνο, ο οποίος έχει αναρρώσει από τη λοίμωξη του αναπνευστικού, αλλά δεν έχει ανακτήσει πλήρως τη φόρμα του. Οπότε, μένει να φανεί αν ο Μπόλονι θα τον εμπιστευτεί. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Μετ' εμποδίων συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Αστέρα, με τον Φακούνδο Σάντσες να προστίθεται στο απουσιολόγιο.

Article publish on Σάβ, 01/02/2021 - 09:33 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα