Παναθηναϊκός: Με νέα πρόσωπα στο Περιστέρι

Το σίγουρο είναι ότι οι Πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να ρισκάρουν, παίζοντας φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί με αμυντική τακτική και στόχο το μηδέν στην άμυνα, όπως δηλαδή και στην πρώτη αναμέτρηση που έγινε στη Λεωφόρο. 


Ένα γκολ νωρίς είναι ότι καλύτερο για το τριφύλλι, που θα ξεκινήσει με μια ενδεκάδα η οποία θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Τούμπας.

 
Αυτό βέβαια οφείλεται

και στο ντέρμπι αιωνίων, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα του Παναθηναϊκού. Ο Τερίμ θέλει να ξεκουράσει παίκτες, αλλά και να δει κάποια άλλα σχήματα.Πιθανότατα λοιπόν να  παρατάξει μια ενδεκάδα με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών που δεν έπαιξαν στα τελευταία ματς. 


Με βάση τις ενδείξεις από την τελευταία προπόνηση, κάτω από τα γκολπόστ δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Γιούρι Λοντίγκιν, ενώ υπάρχουν  πολλές πιθανότητες να δούμε και πάλι στο αρχικό σχήμα τον Μπάρτ Σένκεφελντ, δίδυμο με τον Ακαϊντίν. 


Στα άκρα στην άμυνα δεν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές και οι Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, θεωρούνται σίγουροι. 


Στη μεσαία γραμμή  Αράο, Τζούρισιτς και Τσέριν, θα αποτελούν την τριάδα ενώ στην επίθεση ο Γερεμέγιεφ θα βρίσκεται στην κορυφή και στα φτερά οι Αιτόρ, Μαντσίνι. 


Χρόνος συμμετοχής μπορεί να δοθεί και στον Παλάσιος, που είναι και πάλι στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. 

Keywords
Τυχαία Θέματα