Ο Φατίχ Τερίμ θα βρει την άκρη

Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή για το συγκρότημα του Φατίχ Τερίμ, μετά το 1-2 της πρώτης αναμέτρησης στη Λεωφόρο, όμως, στο ποδόσφαιρο έχουμε δει στο παρελθόν πολύ μεγαλύτερες ανατροπές.


Ο Ατρόμητος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν παύει να είναι ένας μεγάλος αντίπαλος και αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να προκριθεί.


Η ομάδα του τριφυλλιού έχει ανάγκη την πρόκριση για το πρεστίζ, την ιστορία της, αλλά

και για την ψυχολογία, καθώς την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο Απόστολος Νικολαϊδης για το πρωτάθλημα. Ο Τερίμ από την άλλη πλευρά θέλει την πρόκριση για έρθει και πάλι ηρεμία στην ομάδα, ύστερα από δυο σερί ήττες από Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Γνωρίζει βέβαια από πρώτο χέρι τις δυσκολίες, διότι “κακά τα ψέματα”, οι απουσίες σε έμψυχο δυναμικό έχουν κοστίσει στην ομάδα. Προπονητής είναι και μάλιστα εξαιρετικός, αλλά όχι μάγος.

Αλλιώς θα ήταν τα πράγματα αν είχε στην διάθεση του τον Ιωαννίδη, τον Βαγιαννίδη, τον Χουάνκαρ, τον Σπόραρ, τον Βέρμπιτς, ή , τον Μάγκνουσον και αλλιώς τώρα.


Μια σοφή παροιμία λέει “δίχως κρεμμύδια δεν μπορείς να φτιάξεις στιφάδο “, παρόλα αυτά ο Τούρκος τεχνικός προσπαθεί για το καλύτερο και είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα “βρει την άκρη”.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή και η καριέρα του, με τις τεράστιες επιτυχίες στις μεγάλες ομάδες που εργάσθηκε, αποτελούν εγγύηση για τον Παναθηναϊκό.

Απλά χρειάζεται λίγος χρόνος, ίσως και περισσότερη τύχη για να φτιάξει την ομάδα όπως εκείνος θέλει.

Keywords
Τυχαία Θέματα