Παναθηναϊκός: Κάτι παραπάνω από ντέρμπι

Αν οι Πράσινοι ηττηθούν, τότε μένουν έξι πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό και αυτό είναι ότι χειρότερο στην προσπάθεια που καταβάλουν για κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Πέρσι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε ξεφύγει αρκετούς βαθμούς στον πρώτο γύρο από τους διώκτες της και στο τέλος δεν τα κατάφερε, όποτε μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα δυσκολέψει την προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή μια ήττα σήμερα.

Είναι αλλιώς να σε κυνηγούν και αλλιώς να κυνηγάς, τη στιγμή μάλιστα που έχεις εσύ το άγχος,

καθώς δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια δεν έχεις κατακτήσεις τον τίτλο, ενώ οι αντίπαλοι σου την τελευταία δεκαετία τα έχουν καταφέρει, μια και δυο φορές.

Αγωνιστικά το παιχνίδι δείχνει μοιρασμένο. Οι αντίπαλοι είναι ισοδύναμοι και μόνο η έδρα δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να μπει στο γήπεδο όπως στον αγώνα της Μασσαλίας. Αν παίξει όπως στη Γαλλία με πάθος, μυαλό και ψυχή, τότε μπορεί να φύγει από το Καραϊσκάκη με ένα θετικό αποτέλεσμα, που είναι και το ζητούμενο.

Σίγουρα έχει πιο δεμένη ομάδα από τον Ολυμπιακό που, όμως, δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα της προηγούμενης σεζόν και αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα