ΑΕΚ: Τα προβλήματα δεν αλλάζουν τον στόχο της

Με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον αγώνα με τον ΟΦΗ, όπου η ΑΕΚ ηττήθηκε στο “Γεντί Κουλέ”, η Ένωση ταξίδεψε στην Τρίπολη έχοντας σημαντικές απουσίες. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει το αγωνιστικό της πλάνο και τον στόχο της. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο σε ένα απαιτητικό οκταήμερο που ακολουθεί με παιχνίδια κόντρα σε Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ και ΠΑΟΚ στην “Αγιά Σοφιά”.

Ο Ματίας

Αλμέιδα εννοείται πως θα ήθελε να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους και να μην σπάει το κεφάλι του για να δει πως θα παρατάξει την ΑΕΚ προκειμένου να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο οι απουσίες. Βέβαια, θα πει κανείς πως αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά και ότι ο Αργεντινός προπονητής έχει δείξει πως εμπιστεύεται τους παίκτες του και αυτοί με τη σειρά τους τον Αλμέιδα.

Ο Αστέρας σαφώς είναι πιο ξεκούραστος και με λιγότερα προβλήματα, οι προπονήσεις του στο διάστημα της διακοπής κύλησαν δίχως να λείπουν βασικοί του παίκτες, αντίθετα με την ΑΕΚ που έλειπαν από τις προπονήσεις 13 παίκτες, ενώ οι Πισάρο, Λιβάι Γκαρσία έκαναν μόνοι τους προπόνηση. Και αυτό σημαντικός παράγοντας είναι στην προετοιμασία μιας ομάδας για έναν αγώνα.

Συνεπώς για την ΑΕΚ δεν είναι μόνο τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την απουσία πέντε παικτών, αλλά και η προετοιμασία μετ’ εμποδίων λόγω των διεθνών που έλειπαν από τα Σπάτα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εάν η ΑΕΚ αποφύγει τα εύκολα λάθη, κάνει το παιχνίδι της και δεν χρειαστεί σωρεία ευκαιριών για να σκοράρει κάποιο γκολ, τότε δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα κόντρα στον Αστέρα. Η Ένωση θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και με τη βοήθεια του κόσμου της να πάρει μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ,aek