Παναθηναϊκός: Δίλημμα Μπόλονι για την άμυνα

Παναθηναϊκός: Δίλημμα Μπόλονι για την άμυναosinteliΠαρ, 11/27/2020 - 09:16

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με τον Λάζλο Μπόλονι να αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλλημα, το οποίο έχει να κάνει με την

άμυνα.

Σχένκεφελντ και Βέλεθ προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και δήλωσαν "ετοιμοπόλεμοι" για το κυριακάτικο παιχνίδι, όμως η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκονται στο 100%, καθώς προέρχονται από τραυματισμό.

Έτσι, ο Ρουμάνος προπονητής σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τους αφήσει εκτός ενδεκάδας και να χρησιμοποιήσει ξανά τον Κουρμπέλη ως στόπερ. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, τότε δίπλα στον Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Αλεξανδρόπουλος.

Από εκεί και πέρα, θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Λούκας Βιγιαφάνες, ενώ δεν αποκλείεται στην αποστολή να βρίσκεται ο Αγιούμπ, με τις πιθανότητες να αγωνιστεί πάντως να είναι λίγες.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με τον Λάζλο Μπόλονι να αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλλημα, το οποίο έχει να κάνει με την άμυνα.

Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 09:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα