«Οπαδοί της ΑΕΚ ή του Ολυμπιακού»

Τι δηλώνουν για την επίθεση στον Αμρ Ουάρντα ο εκπρόσωπός του και ο πατέρας του στα αιγυπτιακά ΜΜΕ.

Το περιστατικό με τον άσο του Ατρόμητου αποτελεί πρώτο θέμα στα αθλητικά sites της πατρίδας του, με τον εκπρόσωπό του Μαμντού Έιντ να τονίζει στην ιστοσελίδα Υallakora:

«Ο παίκτης περίμενε κάτι τέτοιο, ειδικά μετά την πολύ καλή σεζόν που κάνει με τον Ατρόμητο. Θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι και δεν θα τον επηρεάσει το γεγονός».

Σε δηλώσεις του σε άλλη
ιστοσελίδα (FilGoal.com), ο ατζέντης του Αιγύπτιου προβαίνει σε εικασίες όσον αφορά τους δράστες:

«Επέστρεφε από δείπνο σε ένα γνωστό εστιατόριο στην καρδιά της πόλης. Του επιτέθηκαν δύο άτομα αλλά ευτυχώς ξέφυγε χωρίς τραυματισμό. Είναι πιθανό να ήταν οπαδοί της ΑΕΚ που είναι η επόμενη αντίπαλος του Ατρόμητου, ή του Ολυμπιακού, εναντίον του οποίου ο Ουάρντα έκανε θαυμάσιο παιχνίδι. Δεν είμαστε όμως σίγουροι ακόμη».

Όσο για τον πατέρα του Μαντάτ Ουαρντά, μιλώντας στην Al Watan Sport έκανε λόγο για τρεις δράστες και σύλληψη του ενός από την ελληνική Αστυνομία!

«Τον αιφνιδίασαν τρία άτομα και του επιτέθηκαν. Ο γιός μου δεν έχει προβλήματα στην Ελλάδα, μετά το καλοκαίρι και όσα έγιναν επικεντρώνεται μόνο στο ποδόσφαιρο. Πήγε στην Αστυνομία για τις απαραίτητες διαδικασίες και την ταυτοποίηση των δραστών. Η αστυνομία συνέλαβε τον έναν δράστη και υποσχέθηκε ότι θα πιάσει και τους άλλους».

Τέλος, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι αρκετοί συμπαίκτες του Ουάρντα στην Εθνική Αιγύπτου επικοινώνησαν μαζί του για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά στην υγεία του.
Keywords
Τυχαία Θέματα