Θα επιστρέψει στην κορυφή!

Ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, Αντρέ Αγκάσι, σε συνέντευξή εφ’ όλης της ύλης που παρέδωσε, μίλησε για τον Σέρβο και την προσωπικότητά του εντός και εκτός γηπέδων. Ακόμη, αναφέρθηκε στα φυσικά του χαρακτηριστικά και έπλεξε το εγκώμιό του, υπογραμμίζοντας πως θα επιστρέψει στην κορυφή!

Ο Αμερικανός θρύλος του τένις, δουλεύει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον Σέρβο, ο οποίος ταλαιπωρείται με πρόβλημα τραυματισμού στον δεξί του αγκώνα. Ο ”Νόλε” σκοπεύει να επιστρέψει στις αρχές Μαΐου στην αγωνιστική δράση

εκ νέου, μετά και την μικροεπέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον αγκώνα του πριν λίγες ημέρες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αγκάσι για τον Τζόκοβιτς:

”Είναι ενθουσιώδης στο κάθε τι που κάνει, ακόμη και όταν ξεκουράζεται. Παίρνει τα πάντα πολύ σοβαρά. Ακόμη και όταν χαλαρώνει, είναι συγκεντρωμένος ώστε να εκμεταλλευτεί όλο τον ελεύθερο χρόνο που του δίνεται. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι πόσο προσεκτικά σκεπτόμενος άνθρωπος είναι εκτός των courts. Σκέφτεται για οτιδήποτε αρκετά προσεκτικά.

Οι περισσότεροι δυσκολεύονται πολύ να επιστρέψουν στην κορυφή, όταν περνάνε μια κακή αγωνιστική περίοδο, αλλά πιστεύω πως ο Νόβακ θα καταφέρει να επιστρέψει εκεί που ήταν πριν. Είναι 30 χρονών, όμως το σώμα του είναι σαν ενός 25χρονου. Το πρώτο πράγμα που βλέπεις όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο στην καριέρα σου, είναι η φυσική σου κατάσταση και προσπαθείς να την βελτιώσεις, ώστε να μην σε δυσκολέψει στο τέλος της καριέρας σου.

Πρέπει να βρει μερικές λύσεις στα προβλήματά του και θα το κάνει. Το τένις είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται μυαλό, σώμα και καρδιά. Πρέπει να σιγουρευτείς πως πρέπει να δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Θα επιστρέψει στην κορυφή! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα