Ολυμπιακός: Το πάθος του Μαρτίνεθ για λεπτομέρεια, το βίντεο της Σλοβάτσκο και τα… παιδιά απ’ την Πάτρα (video)

Η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (10/11) ήταν προγραμματισμένη για τον Ολυμπιακό στις 10 στο προπονητικό κέντρο “Volders Sportsplatz”, το οποίο αποτελεί τη βάση προετοιμασίας των Πειραιωτών. Πριν την έλευση της αποστολής του Ολυμπιακού στο γήπεδο, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τη βοήθεια των αναλυτών της ομάδας, παρουσίασε μέσω video όσα σταχυολόγησαν απ’

το φιλικό με τη Σλοβάτσκο. Ήταν η πρώτη… βιντεοθεραπεία απ’ τον 42χρονο τεχνικό προς τους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τον περιορισμό των ατομικών λαθών και την προσήλωση στις αλληλοκαλύψεις και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει δείξει στις πρώτες μέρες προπόνησης, πως δίνει μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Έτσι έλεγξε μόνος του πριν το ξεκίνημα της προπόνησης, όλους τους προπονητικούς σταθμούς, κάθε κώνο και κάθε τερματάκι, για να διαπιστώσει πως όλα βρίσκονται στην εντέλεια! Οι παίκτες βρέθηκαν στη συνέχεια στο γήπεδο και ξεκίνησαν προπόνηση, με τους Χουάνγκ και Ανδρούτσο ν’ ακολουθούν ήπιο πρόγραμμα. Ο Κορεάτης στη συνέχεια μπήκε στις ασκήσεις της υπόλοιπης ομάδας, ενώ ο Θανάσης Ανδρούτσος ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στη Σλοβάτσκο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Την προπόνηση του Ολυμπιακού παρακολούθησε και μια παρέα φίλων απ’ την Πάτρα, οι οποίοι βρίσκονται για διακοπές στο Τιρόλο. Όταν πληροφορήθηκαν πως ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί την προετοιμασία του στην περιοχή, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Βόλντερς για να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες και φυσικά να πάρουν αυτόγραφα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novasports (@novasportsgr)

Το novasports.gr και ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος βρίσκονται στο Μιλς της Αυστρίας και θα σας παρέχουν ενημέρωση για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά και κάλυψη των φιλικών αναμετρήσεων των Πειραιωτών στο Τιρόλο. Μείνετε συντονισμένοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα