Ολυμπιακός: Τελικός πρόκρισης με τη Φράιμπουργκ

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς, ενώ η γερμανική ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με εννέα βαθμούς. Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην κορυφή, επίσης με εννέα βαθμούς, ενώ ουραγός του ομίλου με ένα βαθμό είναι η Μπάτσκα Τόπολα. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν υπολογίζει στους Πορόσο, Φρέιρε, Σκάρπα και Γιόβετιτς για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι τραυματίες. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Ρίτσαρντς, Μπρνιτς, Μπιανκόν και Βρουσάι, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει

την ομάδα του με τον Πασχαλάκη στην εστία και τους Ρέτσο και Ντόη στο κέντρο της άμυνας. Οι Ροντινέι και Ορτέγκα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Αλεξανδρόπουλο, Καμαρά και Έσε στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Κααμπί θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Άλμπερτ Στράιχ θα παρατάξει τη γερμανική ομάδα με τον Ατουμπόλου στην εστία και τους Γκρίντερ, Λάινχαρτ και Μοκένγκο στο κέντρο της άμυνας. Οι Ντοάν, Έγκεσταϊν, Χέφλερ και Βάισχαουπτ θα είναι οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Χέλερ, Γκρέγκοριτς και Γκρίφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα