ΑΕΚ: Πανέτοιμη για τη νίκη κόντρα στην Μπράιτον

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να εξασφαλίσουν στο συγκεκριμένο ματς, τη συμμετοχή του στο Europa Conference League και παράλληλα να έχουν την ευκαιρία να παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League,

στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Η Ένωση έχει τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την αγγλική ομάδα, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η Μασρέιγ με οκτώ βαθμούς, η οποία θα αντιμετωπίσει τον «Αίαντα», ο οποίος είναι ουραγός με δυο βαθμούς. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Γενς Γιόνσον και Λιβάι Γκαρσία, οι οποίοι είναι τραυματίες. Επίσης, εκτός έμειναν οι Κάλενς, Φαν Βέερτ, Πήλιος, Ραντόνια, Ζίνι, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Λαμαράνα και Πάολο Φερνάντες. Από την άλλη πλευρά, η αγγλική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τους Ενσίσο, Εστουπινιάν, Μαρτς, Γουέλμπεκ, Γουέμπστερ, Φατί, Λάμπτεϊ και Φαν Χέκε.

Ο Αλμέιδα αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με τον Στάνκοβιτς στην εστία και τους Βίντα και Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας. Οι Χατζισαφί και Σιντιμπέ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμάνσκι και Πινέδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ θα είναι οι δυο πλάγιοι μεσοεπιθετικοί, με τον Τσούμπερ πίσω από τον Πόνσε, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι θα παρατάξει τους «γλάρους» με τον Στιλ στην εστία και τους Ντανκ και Ίγκορ στο κέντρο της άμυνας. Οι Γκρος και Φέλτμαν θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, ενώ στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Νταχούντ, Γκίλουρ και Μιτόμα. Οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Αντινγκά, Πέδρο και Φέργκιουσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα