Ολυμπιακός: Τα ερωτηματικά Μαρτίνς για την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Τα ερωτηματικά Μαρτίνς για την ΑΕΚvkonstanΤρί, 12/15/2020 - 23:11

O Ολυμπιακός θέλει να διευρύνει τη διαφορά από τους διώκτες του, βλέποντας το ντέρμπι με την ΑΕΚ (16/12, 19.30, NS1HD) σαν σπουδαία ευκαιρία. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε μια κρίσιμη στροφή και οι Πειραιώτες, αν και έβγαλαν

αντίδραση απέναντι στην αδύναμη Λαμία, θέλουν να εγκαθιδρύσουν μια νέα πορεία επιτυχιών με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς το είπε ξεκάθαρα: "για τον Ολυμπιακό θετικό αποτέλεσμα είναι μόνο η νίκη". Δεν ήταν τυχαία η αναφορά του Πορτογάλου τεχνικού και κάτι ανάλογο ζήτησε από τους παίκτες του.

Το παιχνίδι με τη Λαμία αποτέλεσε ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να αποφορτίσει σημαντικές μονάδες και να ενεργοποιήσει άλλες. Όπως όλα δείχνουν δύο παίκτες με καλό παρελθόν απέναντι στην ΑΕΚ, οι Καμαρά και Φορτούνης θα παίξουν ρόλο στο ντέρμπι. Ο μέσος από τη Γουινέα θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή δίπλα στους ακλόνητους Μπουχαλάκη και Εμβιλά. Την ίδια ώρα ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος του πρωταθλήματος για τον Νοέμβριο, αποθεραπεύτηκε και έχει καλή ψυχολογία, μετράει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Ο Μαρτίνς βλέπει μόνο νίκη με ΑΕΚ

Ο Μαρτίνς έχει κάποια ερωτηματικά και η αλήθεια είναι πως δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση της Παρασκευής, καθώς θέλει να δουλέψει μερικά ακόμα στοιχεία με τους συνεργάτες του. Ο Πορτoγάλος τεχνικός αναζητεί την καλύτερη επιλογή για να ανδείξει τις αδυναμίες της ΑΕΚ στα άκρα και στο κέντρο της άμυνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Ο Μασούρας μιλαει για τη σύγκριση με Φουστέρ!

Ο Ζοσέ Σα θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο και Χολέμπας θα είναι η τετράδα της άμυνας, Καμαρά, Μπουχαλάκης και Εμβιλά θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Αραμπί συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητας να επιχειρήσουν μεσοεπιθετικά. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΑΕΚ Κώστας Φορτούνης Μαντί Καμαρά Ενδεκάδα Ολυμπιακού Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Που καταλήγει ο Πέδρο Μαρτίνς για το αρχικό σχήμα του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Article publish on Τρί, 12/15/2020 - 23:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα