Ολυμπιακός: Η επιτυχία είναι στις αδυναμίες

Ο Ολυμπιακός “αφηνίασε” μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (0-0) και την ήττα απ’ την ΑΕΚ στο κύπελλο (3-0) και αντέδρασε με εννέα γκολ σε δύο ματς απέναντι σε Παναιτωλικό (6-1) και Λαμία (0-3). Οι “ερυθρόλευκοι” εκμεταλλεύθηκαν ιδανικά

τα ρήγματα στην ποιότητα και την ψυχολογία των αντιπάλων τους και πάτησαν το κουμπί της δικής τους επανεκκίνησης στη φετινή κούρσα. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν μπορεί ν’ αποφύγει τις αδυναμίες του και σ’ ακόμα ένα ματς μπήκε νωχελικός στον αγωνιστικό χώρο και παρακολούθησε τη Λαμία να τον απειλεί με 2-3 σημαντικές ευκαιρίες.

Το γκολ του Σαμασέκου στο 45′ δρομολόγησε την τελική έκβαση του ματς, με τον Μίτσελ να βοηθάει σημαντικά απ’ τον πάγκο την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο. Το ματς ήταν απαιτητικό και… μυστήριο, αλλά δεν χωράει διθυράμβους και ιδιαιτέρως πανηγυρικά σχόλια, καθώς ο αντίπαλος ήταν ο ουραγός της βαθμολογίας. Ήταν μια επαγγελματική νίκη για τους Πειραιώτες και ο Μίτσελ δεν επανέλαβε λάθη αδράνειας του πρόσφατου παρελθόντος για να έρθει το τελικό 0-3.

Τώρα η σεζόν μπαίνει σε νέα τροχιά. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει στα μάτια τις αδυναμίες του, να δουλέψει συστηματικά πάνω σ’ αυτές για ν΄αλλάξει το φετινό σενάριο των εμφανίσεων στα ντέρμπι. Από εδώ και πέρα θα μετρήσει η ποιότητα, η καρδιά, αλλά και οι αξιόλογες λύσεις στο ρόστερ. Το ματς με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League είναι η απόλυτη ζυγαριά της σεζόν. Τα λόγια περισσέυουν γι’ αυτό το ματς και πλέον οι παίκτες πρέπει να δείξουν τις διαθέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει μόλις δύο φορές στα φετινά ντέρμπι πρωταθλήματος και δεν έχει πανηγυρίσει νίκη. Αυτό αλλάζει τώρα ή τα λέμε απ’ τη νέα σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα