Ολυμπιακός: Επιστροφές και αλλαγές εν όψει Φερεντσβάρος

Ο Ισπανός τεχνικός παραμένει ήρεμος και προσηλωμένος στο να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του. Η νίκη επι της Φερεντσβάρος και ο θρίαμβος επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών, αλλά ο ίδιος ο Μεντιλίμπαρ ξέρει πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι με τους Ούγγρους.

Μπορεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης η Φερεντσβάρος να μην κατάφερε να δείξει κάτι το τρομερό,

όπως η φήμη που την ακολουθούσε, ως ομάδα φόβητρο, που ήταν αήττητη και με επίθεση φωτιά, αυτό δεν σημαίνει πως στην έδρα της δεν θα είναι τρομερά επικίνδυνη και δυνατή.

Αυτά ο Ισπανός τα γνωρίζει πολύ καλά, ειναι διαβασμένος και ξέρει τι πρέπει να κάνει ώστε να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Μεντιλίμπαρ δείχνει να επιστρέφει στην ενδεκάδα του πρώτου αγώνα, δηλαδή με τριάδα στη μεσαία γραμμή του Έσε, Αλεξανδρόπουλο και Καρβάλιο, με την άμυνα να κρατάει σταθερά τους τρεις από τους τέσσερις, Ρόντινεϊ, Ορτέγκα και Κάρμο, ενώ δίπλα στον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει αποφασίσει αν θα βαλει τον Ντόι, οπως στο πρώτο ματς ή θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά επί των ημερών του ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Στην επίθεση ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να βάλει, όπως και στο πρώτο παιχνίδι τον Ελ Κααμπί στον κορυφή, τον Μασούρα στο ένα άκρο και στο άλλο, είναι το δεύτερο ερωτηματικό, θα βρεθεί ή ο Κώστας Φορτούνης ή ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Το σίγουρο είναι πως ο Μεντιλίμπαρ γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα και το πώς πρέπει να παραταχθεί και να κινηθεί εντός αγωνιστικού χώρου η ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα