Ολυμπιακός: Διπλή ενίσχυση στην άμυνα

Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός οχι μόνο προχωρά στην ενίσχυση της άμυνας του αλλα οπως φαίνεται θα το κάνει με δυο ποδοσφαιριστές.

Αρχικά, πρόκειται για τον Νταβίντ Κάρμο, τον κεντρικό αμυντικό της Πόρτο, ο οποίος είναι “παιδί” του Κάρλος Καρβαλιάλ καθώς με αυτόν προπονητή, ο Κάρμο έκανε σπουδαία σεζόν και “ανάγκασε” την Πόρτο να δαπανήσει 20εκ ευρώ για να τον αποκτήσει. Την πρώτη σεζόν του με του “δράκους” ειχε 18 συμμετοχές, 5 απ’αυτές στους ομίλους του Champions League,

ενω την τρέχουσα σεζόν εχει ηδη 15 με 7 στην Πορτογαλική Λίγκα και 4 στο Champions League.

Ποδοσφαιριστής με εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι αλλά και με ικανότητα με την μπάλα στα πόδια. Πρόκειται για παίκτη που ταιριάζει απόλυτα στα θέλω του προπονητή του Ολυμπιακού και πλέον η συμφωνία είναι δεδομένη με τον παίκτη να αναμένεται στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, ίσως και πιο νωρίς.

Ο δεύτερος “πύργος” έρχεται από την Αργεντινή

Μπορεί η Σαν Λορέντζο να αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, όμως αυτό δεν την εμποδίζει να “μουλαρώνει” και να είναι σκληρή στις διαπραγματεύσεις της για τους παίκτες που είναι προς παραχώρηση.

Αυτήν την δυσκολία φαίνεται, σύμφωνα με τους Αργεντινούς, πως ο Ολυμπιακός την ξεπέρασε και βρίσκεται πλέον ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του πολύ καλού κεντρικού αμυντικού Γκαστόν Ερνάντες. Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την προσφορά τους και υπό την πίεση και του κόσμου που θέλει η ομάδα να “καθαρίσει” οικονομικά φαίνεται πως θα αποδεχτούν τη νέα πρόταση του Ολυμπιακού.

Η προσφορά των ερυθρόλευκων είναι στα 3.6 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του Γκαστόν Ερνάντες. Η Σαν Λορένστο θέλει τα ίδια χρήματα για το 70%. Με βάση τις αναφορές από την χώρα του τανγκό είναι λεπτομέρειες που έμειναν για να δώσουν τα χέρια η Σαν Λορέντσο και ο Ολυμπιακός.

Σε ότι αφορά στον παίκτη Αναφορικά έχει δώσει τα χέρια με τους Πειραιώτες για 5ετες συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στις 800.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα