Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Τιμή στον Ατίλιο (vid)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Τιμή στον Ατίλιο (vid)ageorgiΠέμ, 12/31/2020 - 18:00

Ο Ατίλιο, γνωστός τρομπετίστας του Ολυμπιακού, κατά κόσμον Βασίλης Δουρίδας έφυγε από τη ζωή στις 11 Νοεμβρίου 1994 και οκτώ μέρες μετά στο Καραϊσκάκη και το ντέρμπι με την ΑΕΚ τιμήθηκε από τον οργανισμό των ερυθρόλευκων.

Μια από τις πιο ξεχωριστές φιγούρες του Γεώργιος Καραϊσκάκης και όχι μόνο ήταν ο Βασίλης

Δουρίδας, γνωστός ως Ατίλιο. Ένθερμος φίλαθλος του Ολυμπιακού, συνόδευε πάντα την ομάδα του παρέα με την θρυλική τρομπέτα τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Η τρομπέτα του "σίγησε" στις 11 Νοεμβρίου του 1994 καθώς δε μπόρεσε να νικήσει ένα οξύ πνευμονικό οίδημα. Έτσι ο Βασίλης Δουρίδας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών. Κηδεύτηκε σε ερυθρόλευκο φέρετρο όπως είχε ζητήσει από τη σύζυγό του Αριστέας Δουρίδα.

Οκτώ μέρες μετά, στις 19 Νοεμβρίου, ο Ολυμπιακός φιλοξένησε την ΑΕΚ και πριν την έναρξη της αναμέτρησης από τα μεγάφωνα του Σταδίου Καραϊσκάκη ακούστηκε η τρομπέτα του Ατίλιο συνοδευόμενη από την ιαχή "Ολυμπιακός" ενώ ακολούθησε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΑΕΚ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Τιμή στον Ατίλιο Submitted by ageorgi on Πέμ, 12/31/2020 - 17:22 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/OSFP_AEK_94_95_ODI_STON_ATILIO… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Ατίλιο, γνωστός τρομπετίστας του Ολυμπιακού, κατά κόσμον Βασίλης Δουρίδας έφυγε από τη ζωή στις 11 Νοεμβρίου 1994 και οκτώ μέρες μετά στο Καραϊσκάκη και το ντέρμπι με την ΑΕΚ τιμήθηκε από τον οργανισμό των ερυθρόλευκων. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Ατίλιο, γνωστός τρομπετίστας του Ολυμπιακού, κατά κόσμον Βασίλης Δουρίδας έφυγε από τη ζωή στις 11 Νοεμβρίου 1994 και οκτώ μέρες μετά στο Καραϊσκάκη και το ντέρμπι με την ΑΕΚ τιμήθηκε από τον οργανισμό των ερυθρόλευκων. Article publish on Πέμ, 12/31/2020 - 18:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα