Λαμκέλ Ζε: «Θέλω Παναθηναϊκό…»

Λαμκέλ Ζε: «Θέλω Παναθηναϊκό…»tbairaktΠέμ, 12/31/2020 - 17:41

Με δηλώσεις του ο Λαμκέλ Ζε, επεσήμανε ότι είναι ξεκάθαρη επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.


Μιλώντας στην ιστοσελίδα «voetbalkrant.com» ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.


«Έχω κάνει την επιλογή μου, θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό. Θα συναντήσω ξανά τον Μπόλονι εκεί, είναι ο πνευματικός πατέρας μου. Με ξέρει πολύ καλά και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Με πιστεύει και με κάνει καλύτερο» ανέφερε ο Λαμκέλ Ζε, στέλνοντας έτσι κι ένα σαφές

μήνυμα στην τωρινή του ομάδα.


Για τον Καμερουνέζο η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Αντβέρπ δεν παίζει ρόλο: «Έφυγε ο Λέκο; Δεν αλλάζει κάτι στην υπόθεση μου. Η ιστορία μου στην Αντβέρπ έχει τελειώσει. Θέλω να φύγω το καλοκαίρι».


Με τον τρόπο του, ο Λαμκέλ Ζε αποφάσισε να πιέσει την Αντβέρπ να συναινέσει στην παραχώρηση του, αφού έμαθε ότι η οικονομική διαφορά με τον Παναθηναϊκό δεν καλύπτεται.

Διαβάστε εδώ προηγούμενα ποσταρίσματα του παίκτη για τον Παναθηναϊκό.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Με δηλώσεις του ο Λαμκέλ Ζε, επεσήμανε ότι είναι ξεκάθαρη επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Article publish on Πέμ, 12/31/2020 - 17:41 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα