Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ο Κετσμπάγια έσπασε την "κατάρα" (vid)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ο Κετσμπάγια έσπασε την "κατάρα" (vid)ageorgiΠέμ, 12/31/2020 - 20:06

Ο Τιμούρ Κετσμπάγια πέτυχε το πρώτο του γκολ για την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του στο συγκεκριμένο γήπεδο για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια.

Η ΑΕΚ των τριών

σερί πρωταθλημάτων δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Μάλιστα το αρνητικό σερί εκτεινόταν από το 1989 ως το 1994 με πέντε σερί ήττες. Μάλιστα η τελευταία της νίκη ήταν στο ΟΑΚΑ καθώς στο Καραϊσκάκη συγκεκριμένα είχε να νικήσει τον Ολυμπιακό έντεκα χρόνια.

Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να ανοίξει λογαριασμό με την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Γεωργιανός Τιμούρ Κετσμπάγια. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ βρισκόταν ήδη 12 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και έψαχνε κάποιες μεμονωμένες νίκες για να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της. Μια τέτοια νίκη ήρθε στις 19 Νοεμβρίου του 1994.

Ο Χρήστος Κωστής βρήκε ωραία στην κίνησή του τον Κετσμπάγια κι εκείνος με ωραίο αριστερό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτό ήταν και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ για αν ακολουθήσει μια ονειρεμένη τριετία σε ατομικό επίπεδο που έφερε την μεταγραφή του στη Νιούκαστλ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - ΑΕΚ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ο Κετσμπάγια έσπασε την "κατάρα" Submitted by ageorgi on Πέμ, 12/31/2020 - 18:10 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/OSFP_AEK_94_95_O_KETSBAYA_EPSAS… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Τιμούρ Κετσμπάγια πέτυχε το πρώτο του γκολ για την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του στο συγκεκριμένο γήπεδο για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Τιμούρ Κετσμπάγια πέτυχε το πρώτο του γκολ για την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του στο συγκεκριμένο γήπεδο για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια. Article publish on Πέμ, 12/31/2020 - 20:06 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα