Ομπράντοβιτς: «Εξαιρετικός ο Παναθηναϊκός» (video)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα και πως θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Θα προσπαθήσω να δω ξανά το παιχνίδι. Πιστεύω ότι στην τρίτη περίοδο κάναμε πολύ κακό παιχνίδι. Αν τελειώνεις ένα δεκάλεπτο με ένα φάουλ κι έχεις δεχθεί 20 πόντους, κάτι πάει πολύ στραβά. Ωστόσο, βρήκαμε τρόπο να συνεχίσουμε να παίζουμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα που τα πάει πολύ καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο, συγχαρητήρια
στους παίκτες μου, αλλά και στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, κι οι αντίπαλοι είχαν ευκαιρίας να πάρουν τη νίκη. Στο τέλος, οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι από τη γραμμή των βολών», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Τώρα ξεχνάμε το παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Εφές την Παρασκεύη. Ο Βέσελι παίζει με μεγάλη θέληση. Καμιά φορά παίρνει κακές αποφάσεις, αλλά είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Ξέρετε όμως ότι μου αρέσει να μιλάω για όλη την ομάδα. Πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια».

Με τη σειρά του ο Βέσελι τόνισε:

«Μου αρέσει να παίζω σκληρά για να παίρνουμε νίκες. Αυτή είναι μια νίκη της ομάδας. Παλέψαμε στην άμυνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ άσχημα, αλλά μείναμε στο ματς και βρήκαμε τη λύση στο τέλος. Πρέπει να παίζουμε έτσι για 40'. Δεν μπορούμε να τελειώνουμε τα δεκάλεπτα έχοντας δεχθεί 20 πόντους, ενώ έχουμε κάνει μόνο 1 φάουλ. Αυτό δεν το δεχόμαστε. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από το τρίτο δεκάλεπτο».
Keywords
Τυχαία Θέματα