Ο Πεπ στο κυνήγι του Γκουαρδιόλα!

Το σερί των δεκαπέντε νικών της Μάντσεστερ Σίτι είναι το καλύτερο σερί, σε οποιαδήποτε κατηγορία στην ιστορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου από το 1888 και μετά. Η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου την Τότεναμ και αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο θα φτάσει τις δεκαέξι νίκες που θα την φέρουν στην τρίτη θέση της ιστορίας των Big Five πρωταθλημάτων της Ευρώπης (...Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία,
Ιταλία).

Εκεί η Σίτι θα συναντήσει την Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν (2016 σε δύο σεζόν), την Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ (2017 σε δύο σεζόν) αλλά και την Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα (10/11). Το δεύτερο καλύτερο σερί στην ιστορία του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα, ανήκει στην Ίντερ της σεζόν 2006/07 με προπονητή τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και είναι οι δεκαεπτά νίκες.

Το καλύτερο σερί στην ιστορία ανήκει στον Πεπ Γκουαρδιόλα ο οποίος με την Μπάγερν Μονάχου την σεζόν 2013/14 έφτασε σε δεκαεννέα συνεχόμενες νίκες. Για να πιάσει το ρεκόρ των Βαυαρών η Σίτι πρέπει να νικήσει Τότεναμ και Μπόρνμουθ εντός έδρας και Νιουκάστλ και Κρίσταλ Πάλας εκτός. Για να σπάσει το ρεκόρ θα πρέπει με την αλλαγή του χρόνου να νικήσει και την Γουότφορντ και πάλι στο Έτιχαντ Στέντιουμ.
Keywords
Τυχαία Θέματα