Νις: «Ακριβός για μας ο Μπαλοτέλι χωρίς Ευρώπη»

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ενδέχεται να πρέπει να ψάξει ο Μάριο Μπαλοτέλι, μετά την έμμεση ομολογία της διοίκησης της Νις ότι δεν μπορεί να τον πληρώσει, ειδικά αν δεν προκριθεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος ήταν η ευχάριστη έκπληξη της προηγούμενης σεζόν στο σαμπιονά, καταλαμβάνοντας τελικά την τρίτη θέση και εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς
Λιγκ.

Αυτό το γεγονός της επέτρεψε και την ανανέωση του συμβολαίου του 27χρονου Ιταλού. Φέτος όμως, τα πράγματα δεν είναι το ίδιο εύκολα, δεδομένου ότι η Νις είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Χωρίς την Ευρώπη, θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε τον Μπαλοτέλι. Είναι εξαιρετικός μέσα στο γήπεδο, αλλάζει το στιλ του και βελτιώνεται. Δεν ξέρω όμως αν θα μείνει μαζί μας την επόμενη χρονιά, αφού αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα», παραδέχτηκε ο πρόεδρος της ομάδας της Νίκαιας Ζαν Πιέρ Ριβέρ.

«Ο Μπαλοτέλι απαιτεί έναν συγκεκριμένο μισθό από εμάς, τον οποίο εμείς δεν θα είμαστε σε θέση να καλύψουμε χωρίς πρόκριση στα ευρωπαϊκά κύπελλο, αν και θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα