Ντόρτμουντ-Χέρτα 2-0: Με ευγενική χορηγία του Γιάρσταϊν! (hls)

Ντόρτμουντ-Χέρτα 2-0: Με ευγενική χορηγία του Γιάρσταϊν! (hls)mkatsafaΣάβ, 03/13/2021 - 21:53

Μετά την πρόκριση επί της Σεβίλλης μεσοβδόμαδα, οι Βεστφαλοί ξεπέρασαν το εμπόδιο της Χέρτα Βερολίνου στο «Signal-Iduna-Park» και συνεχίζουν να κυνηγούν μία θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των αντιπάλων, μέχρι να έρθει το 54ο λεπτό και το πρώτο γκολ που ήταν… ευγενική χορηγία του Νορβηγού τερματοφύλακα της Χέρτα, Ρουν Γιάρσταϊν.

Ο 36χρονος, στο μακρινό σουτ του Μπραντ, ουσιαστικά άφησε τη μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του. Μία πραγματικά σπάνια στιγμή σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι τέτοιου επιπέδου. Στις καθυστερήσεις ήρθε και το 2-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ από τον Γιουσούφα Μουκόκο, τον πολλά υποσχόμενο16χρονο επιθετικό, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι λίγα λεπτά νωρίτερα. Με το τρίποντο αυτό η Ντόρτμουντ πλησίασε στον έναν βαθμό την 4η Άιντραχτ, με την ομάδα της Φρανκφούρτης βέβαια να έχει ματς λιγότερο (υποδέχεται την Κυριακή την Μπίλεφελντ). Η Χέρτα που τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νταρίντα στο 80ο λεπτό, μετράει πλέονε μόλις μία νίκη στα 11 τελευταία ματς, παραμένοντας σε μεγάλο κίνδυνο, στη 15η θέση, ισόβαθμη με την Μάιντς. 

 

 

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Borussia Dortmund - Ποδόσφαιρο Hertha BSC - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #bundesliga Borussia Dortmund ΓΕΡΜΑΝΙΑ Με τη θετική αύρα του Champions League, η Ντόρτμουντ συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη Bundesliga. Article publish on Σάβ, 03/13/2021 - 21:53 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα