Τσόλακ: Βαριά ήττα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του!

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάλμε πραγματοποίησε ο Αντόνιο Τσόλακ που γνώρισε βαριά ήττα!

Τσόλακ: Ο Αντόνιο Τσόλακ παραχωρήθηκε στη Μάλμε με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον ΠΑΟΚ και σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της Σουηδικής ομάδας γνωρίζοντας βαριά ήττα!

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε η Μάλμε σε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο

την Έλφσμποργκ, σε αγώνα προετοιμασίας ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Ο Αντόνιο Τσόλακ αγωνίστηκε στην αναμέτρηση για σχεδόν μια ώρα προτού αντικατασταθεί.

Στην αναφορά της στο παιχνίδι, η ιστοσελίδα «aftonbladet» έκανε λόγο για έναν επιθετικό που είχε όρεξη και διάθεση αλλά ήταν «αόρατος», σε μια συνολικά μέτρια εμφάνιση της Μάλμε, που «δεν της πήγε τίποτα ούτε στην άμυνα αλλά ούτε και στην επίθεση».

Τσόλακ: «Είμαι καλύτερη μεταγραφή απ’ τον Χάμσικ!»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση έκανε ο Τσόλακ λίγα 24ωρα μετά τη μετακίνησή του στη Μάλμε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντόνιο Τσόλακ,  που σκόραρε μόλις μία φορά (με πέναλτι) στο εξάμηνο παρουσίας του στον ΠΑΟΚ τόνισε θα αποδειχθεί καλύτερη μεταγραφή από τον Μάρεκ Χάμσικ, που πήγε στην Γκέτεμποργκ.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Για το αν είναι αυτός ή ο Χάμσικ που πήγε στην Γκέτεμποργκ η καλύτερη μεταγραφή της χρονιάς:

«Εγώ είμαι! Θέλω να δείξω όλες μου τις ικανότητες και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στην επιτυχία. Η Μάλμε πήρε το πρωτάθλημα πέρσι και θέλω να βοηθήσω να το ξαναπάρει φέτος».

Το άρθρο Τσόλακ: Βαριά ήττα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα