Ντένμον στην Κίνα, upgrade στο «4»

Σε μια πολύ έξυπνη κίνηση προσανατολίζεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην πώληση του Μάρκους Ντένμον σε ομάδα της Κίνας έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ. Οι σχετικές πληροφορίες ενισχύονται από tweet του δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ και προκύπτουν από τη διάθεση των «πράσινων» να εξισορροπήσουν το ρόστερ τους και να αποκτήσουν τη ρευστότητα για να κυνηγήσουν μια αξιόλογη λύση
τη θέση «4».

I'm told Dwyane Wade rumbles to China aren't as serious as advertised. Source: Zhejiang Golden Bulls are signing Panathinaikos scorer Marcus Denmon to $1.2M net deal. His Euroleague rights are owned by the Greek champions for the 2019-20 season.

David Pick (@IAmDPick) July 25, 2018
Με την παρουσία των Λάνγκφορντ και Παππά στο «2» και αυτή των Καλάθη – Λεκάβιτσους στο «1» ο Ντένμον υπολογιζόταν για 5ος γκαρντ, τη στιγμή που για τη θέση «4» τα χρήματα που είχαν απομείνει δεν ήταν και τα περισσότερα. Με την πώληση του Ντένμον ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, αφού εξισορροπεί το ρόστερ και βάζει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να βρεθεί μια ποιοτική λύση στη θέση του αντί-Σίνγκλετον.
Keywords
Τυχαία Θέματα