Ντελ Πιέρο: «Θέλω να πρωταγωνιστεί η Γιουβεντους στην Ιταλία και στην Ευρώπη»

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο πιστεύει ότι η Γιουβέντους θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ιταλικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. «Δεν μπορώ να είμαι αμερόληπτος, όταν αναφέρομαι στην Γιουβέντους. Το αίσθημα της ολοκλήρωσης μετά από τόσα πολλά τρόπαια είναι ο χειρότερος εφιάλτης για τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, είναι εύκολο να έχεις μαχητικό πνεύμα όταν χάνεις. Αλλά πάντα βλέπω μια δέσμευση στο επίπεδο για την Γιουβέντους και περιμένω να είναι πρωταγωνιστές στην Ιταλία και στην Ευρώπη», δήλωσε στην Gazzetta dello sport.


Επιπλέον, αναφέρθηκε στον Πάουλο Ντιμπάλα: « Ο Ντιμπάλα έχει σκοράρει πολλά γκολ από την αρχή της σεζόν και ίσως αυτό είναι πρόβλημα. Έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και τώρα πρέπει να βρει την ισορροπία και να παίξει ξανά στα επίπεδα του».

Τέλος, τόνισε πως θα απαντούσε στην Ομοσπονδία αν ζητούσαν την βοήθεια του για την Εθνική ομάδα: «Δεν έχω το νούμερο της Ιταλικής Ομοσπονδίας, άρα δεν θα σήκωνα το τηλέφωνο αν με καλούσαν. Αλλά αν μου άφηναν ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή μου, σίγουρα θα το άκουγα».
Keywords
Τυχαία Θέματα