Νότιγχαμ Φόρεστ: Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Στίβεν Ριντ (video)

Ο βοηθός προπονητή της πρώτης ομάδας της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στίβεν Ριντ, τιμωρήθηκε με πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού δύο αγώνων για φραστική επίθεση προς τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ μετά την ήττα της ομάδας του από τη Λίβερπουλ. Η αναμέτρηση στις αρχές του Μαρτίου είχε τελειώσει επεισοδιακά με γκολ του Νούνιες στο 99ο λεπτό που εξασφάλισε τη νίκη της Λίβερπουλ με 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη, να εισβάλλει στο τέλος

του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ριντ αποβλήθηκε μετά το τελευταίο σφύριγμα για τα άσεμνα σχόλιά του προς τον Τίρνεϊ, όπως αναφέρεται γραπτώς από την Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Επιτροπή, κάτι που ο βοηθός του Νούνο Εσπίριτο Σάντος αρχικά παραδέχτηκε. Στη συνέχεια συνέχισε να χρησιμοποιεί την ίδια γλώσσα προς τον 43χρονο διαιτητή καθώς αυτός και η ομάδα του έφευγαν από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Τίρνεϊ ισχυρίστηκε ότι ο Ριντ είπε: «Συνεργάστηκα μαζί σου πολύ κάθε βδομάδα την περασμένη σεζόν. Είναι το ίδιο κάθε βδομάδα που γ***».

Ο Ριντ το αρνήθηκε, αλλά η επιτροπή επικύρωσε τη δεύτερη κατηγορία σχετικά με το ισοζύγιο πιθανοτήτων, δεδομένων των συνεπών αποδεικτικών στοιχείων που παρείχαν οι διαιτητές του αγώνα και των λεπτομερών σημειώσεων μετά τον αγώνα που παρείχε ο Τίρνεϊ. Ως αποτέλεσμα, στον Ριντ έχει επιβληθεί πρόστιμο 5.000 λιρών, καθώς και αποκλεισμός δύο αγωνιστικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα