Νικηφόρος επίλογος

Μια αγωνιστική υποχρέωση είχε η Κ20 του ΠΑΟΚ προκειμένου ν’ αποχαιρετίσει το τρέχον έτος και την έφερε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο καθώς στον εξ αναβολής αγώνα με τον Λεβαδειακό επικράτησε 1-0. Οπως αναφέρει σχετική στην επίσημη ενημέρωσή της σχετικά η ΠΑΕ: «Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ παρέταξαν την ομάδα τους με τον Σιαμπάνηκάτω από τα δοκάρια, τους Τσαούση και Λύρατζη στα άκρα της άμυνας, στόπερ τους Διαμαντή και Δημητριού, τους Μίσκοβιτς, Μανιώτη και Χατζηστραβό στα χαφ
και τριπλέτα στην επίθεση τους Γαϊτανίδη, Σταθόπουλο και Δούμτση.

Το παιχνίδι είχε ένταση και πάθος και από τις δύο ομάδες, αλλά δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε από τον Σταθόπουλο στο 41′ μετά από κόρνερ του Χατζηστραβού.

Ο ΠΑΟΚ κράτησε τον έλεγχο της αναμέτρησης, είχε κάποιες καλές στιγμές για περισσότερα τέρματα αλλά το σκορ δεν άλλαξε και ήρθε μία σημαντική νίκη.

Η Κ20 ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 33 βαθμούς σε 15 παιχνίδια, έξι λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Σιαμπάνης , Λύρατζης, Τσαούσης, Δημητρίου , Διαμαντής, Μανιώτης Μίσκοβιτς, Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης (70′ Τζοβάρας), Δούμτσης (80′ Μπαλογιάννης), Σταθόπουλος (83′ Γκαργκαλατζίδης)».
Keywords
Τυχαία Θέματα