Νίκη με Φαν Πέρσι για την Φέγενορντ (Video)

Η Φέγενορντ δυσκολεύτηκε απέναντι στην Χέρακλες αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Στην τέταρτη θέση οι γηπεδούχοι με 42 βαθμούς, στην 12η οι φιλοξενούμενοι με 27 πόντος, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Φαν Μπρόνχοστ στην έδρα της, που επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την εκτός έδρας ήτα από την Φίτεσε με 3-1.

Στο πρώτο μέρος η Φέγενορντ παρουσιάστηκε
αρκετά αγχωμένη και δεν μπορούσε να βρει κάποια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αντίθετα η Χέρακλες, ήταν αυτή που φαινόταν πιο απειλητική, αλλά χωρίς και αυτή να μπορεί να σκοράρει. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Πέτερσεν να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ. Στο 60 ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Φαν Πέρσι να σκοράρει με όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κάστρο.

Σε άλλο παιχνίδι η Τβέντε αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σπάρτα Ρότερνταμ σε ένα ματς όπου και οι δυο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 62' με τον Φράιντεϊ, αλλά οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 με τέρμα του Βούτσκιτς στο 85'.
Keywords
Τυχαία Θέματα