Νέες επαφές με τον Μολέντο

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ξεκινήσει νέες επαφές με τον Ροντρίγκο Μολέντο, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με την Ιντερνασιονάλ, όμως το αδιέξοδο που υπάρχει στις επαφές με του «πράσινους»
για την άμεση απόκτηση του παίκτη, δίνει την ευκαιρία στον «Δικέφαλο» του Βορρά να επιστρέψει δυναμικά για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λούμπος Μίχελ έχει τις τελευταίες ημέρες επαφές τόσο με τον ίδιο τον παίκτη, όσο και με τους εκπροσώπους του, αλλά και τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναμένεται να συζητήσει με τον Βραζιλιάνο και το οικονομικό σκέλος μιας πιθανής συμφωνίας, πιέζοντάς τον να αλλάξει στάση και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Μολέντο, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Γεβγέν Χατσερίδι, ο οποίος ανήκει στη Ντιναμό Κιέβου. Προτεραιότητα του Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, να είναι η απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα