Ντεμπούτο για Γκαρθία και Μιραλάς

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Πλατανιά, στη ρεβάνς της νίκης τους 2-0 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στα Χανιά και θέλει να «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος (15:00). Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Όσκαρ
Γκαρθία, ο οποίος από την πλευρά του αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του, μετά την επιστροφή τους το λιμάνι.

Ο Καταλανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων» σε μια προσπάθεια να σχηματίσει καλύτερη άποψη για την αγωνιστική αξία ορισμένων παικτών. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει για τον συγκεκριμένο αγώνα, στους Ένγκελς, Φορτούνη, Κούτρη και Ίγκορ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Χουτεσιώτη στην εστία και τους Σισέ και Νικολάου στο κέντρο της άμυνας. Οι Χατζισαφί και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Ανδρούτσο, Ζιλέ και Μαρτίνς στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Σεμπά, Μιραλάς και Τζούρτζεβιτς αναμένεται να είναι οι τρεις της επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα