Μικρά πράγματα, που κάνουν διαφορά!

Κάποιες απλές κινήσεις κάνουν τον κόσμο πιο όμορφο κι αυτό η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν το λησμόνησε τούτες τις γιορτινές μέρες.

Πολλά παιδιά έκαναν χαρούμενα οι «ασπρόμαυροι» την Παρασκευή (22/12). Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι πάντα αυτές που ανήκουν στους νεότερους κι αυτό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν το ξέχασαν.

Κατ’ αρχάς, πριν την προπόνηση οι παίκτες του «Δικέφαλου» φωτογραφήθηκαν με το νεοσύστατο τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΠΑΟΚ.
Χαρούμενες νεανικές φάτσες γέμισαν το βοηθητικό γήπεδο στο PAOK Sports Arena και διασκέδασαν με την ψυχή τους όλη τη διαδικασία, το αποτέλεσμα της οποίας είναι η σχετική φωτογραφία.

Δεν είχε μόνο αυτό, όμως, η χθεσινή ημέρα. Είχε και επίσκεψη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου παίκτες του ΠΑΟΚ μοίρασαν δώρα και χαρά σε παιδιά. Αυτά κι αν το είχαν ανάγκη!

Χθες βράδυ (22/12), η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την παρακάτω φωτογραφία, που συνοδεύεται από το εξής κείμενο:

«Αυτό το βράδυ θα κοιμηθούμε σίγουρα πιο όμορφα, έχοντας στο μυαλό μας τα πρόσωπα αυτών των παιδιών που για λίγη ώρα ξέχασαν τις δυσκολίες που περνούν και χαμογέλασαν αντικρίζοντας του παίκτες μας. Ήταν η τρίτη επίσκεψη που κάναμε αυτές τις ημέρες και θα συνεχίσουμε... Χαμόγελα παντού. Όσο περισσότερο μπορούμε, ο καθένας με τον τρόπο του!»

Πολλές φορές απλές μικρές κινήσεις χρειάζεται να κάνει κάποιος, για να γίνει ο κόσμος πιο όμορφος...

Αυτό το βράδυ θα κοιμηθούμε σίγουρα πιο όμορφα, έχοντας στο μυαλό μας τα πρόσωπα αυτών των παιδιών που για λίγη ώρα ξέχασαν τις δυσκολίες που περνούν και χαμογέλασαν αντικρίζοντας του παίκτες μας. Ήταν η τρίτη επίσκεψη που κάναμε αυτές τις ημέρες και θα συνεχίσουμε... Χαμόγελα παντού. Όσο περισσότερο μπορούμε, ο καθένας με τον τρόπο του! #pamepaok #paok #paokbc #paokfamily #togive #smiles #kids #charity #basketball #christmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις 22 Δεκ, 2017 στις 12:47 μμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα