Με «όπλο» την έδρα του

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί σε ένα ακόμα εφετινό παιχνίδι το «Απόστολος Νικολαΐδης» και να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, που θα του δώσει τη δυνατότητα να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογία (19:30 Novasports1HD). Οι «πράσινοι» απέχουν επτά βαθμούς από τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι συγκατοικούν με τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό στο
ρετιρέ της βαθμολογίας. Σε περίπτωση νίκης, ο Παναθηναϊκός θα μειώσει τη διαφορά από την Ένωση και τον «αιώνιο» αντίπαλο στους τέσσερις βαθμούς, ενώ θα περιμένει και το αποτέλεσμα των Περιστεριωτών τη Δευτέρα, στο ματς με τον ΠΑΟΚ, για να δει αν θα καλύψει τη διαφορά του και με αυτούς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Λουτσιάνο, Τσάβες, Κότσαρη και Πίσπα, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Ο δεύτερος αποκλείστηκε από την αποστολή, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ οι υπόλοιποι είναι τραυματίες. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν το καλό αγωνιστικό τους προφίλ, όπως έκαναν στις προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις, καθώς γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών. Αναλυτικά τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για το αθηναϊκό ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα