Πάρντο: «Για τη νίκη στην Πορτογαλία»

Ο Φελίπε Πάρντο τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για τον αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο διεθνής Κολομβιανός μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε το συγκεκριμένο ματς «τελικό» για τους Πειραιώτες, στην προσπάθειά τους, να εξασφαλίσουν τη συνέχιση της ευρωπαϊκής τους πορείας την εφετινή
αγωνιστική περίοδο. Ο Πάρντο μίλησε στην εφημερίδα «Real News». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα: «Το ματς με την Σπόρτινγκ, έτσι όπως είναι η βαθμολογία στον όμιλο, μοιάζει με έναν τελικό, με νοκ άουτ. Πρέπει να το κερδίσουμε, αν θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Δεν αρχίσαμε καλά και η εντός έδρας ήττα από τη Σπόρτινγκ μάς επηρέασε. Μας έφερε δυσκολίες, αλλά τώρα πρέπει να πάμε στην Πορτογαλία για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στον αγώνα και αν προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε στα αδύναμά τους σημεία».

Για τις διαφορές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον περασμένο Σεπτέμβριο: «Νομίζω πως αυτή τη φορά θα πάμε πιο διαβασμένοι. Μας ξέρουν και αυτοί καλά, τους γνωρίζουμε και εμείς καλύτερα. Εγώ έχω παίξει αντίπαλος της Σπόρτινγκ και στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά έχει και αυτή προβλήματα τραυματισμών και δεν παρουσιάζει σταθερότητα το τελευταίο διάστημα. Αν εμείς καταφέρουμε να είμαστε προσεκτικοί και να εκμεταλλευτούμε τις καλές μας στιγμές στον αγώνα, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα