Με Λεμονή κέρδισε... πόντους, αλλά όχι βαθμούς

Αν θυμηθεί κάποιος πως ξεκίνησαν οι “ερυθρόλευκοι” την περιπέτεια τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα καταλάβει πως η κίνηση να επιστρέψει ο Ελληνας τεχνικός στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, αντί του Χάσι, ήταν σωστή εκείνη τη χρονική στιγμή.

Ο Ολυμπιακός με τον Χάσι είχε ένα εφιαλτικό βράδυ με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και πάλι καλά που υπήρχε ο... κομμένος, πλέον, Καπίνο και ο πίνακας δεν έγραψε περισσότερα γκολ. Η εμφάνιση
που πραγματοποίησε τότε ο Ολυμπιακός δεν άφηνε ούτε ίχνος αισιοδοξίας. Αντίθετα αρκετός κόσμος φοβόταν για τις αναμετρήσεις με Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του ο Ολυμπιακός κοίταξε δύο φορές στα μάτια την πρωταθλήτρια Ιταλίας και αν ήταν πιο τυχερός θα μπορούσε να είχε πάρει το θετικό αποτέλεσμα, τόσο στο Τορίνο, όσο και στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Με την Μπαρτσελόνα τα πράγματα ακόμα καλύτερα, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” έβαλαν φρένο στην παρέα του Μέσι και κατέκτησαν το μοναδικό τους βαθμό.

Το Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε για τον Ολυμπιακό φέτος με τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή στην ιστορία του, αλλά οι εμφανίσεις του στα ματς με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα μπορούν να αποτελέσουν οδηγό για τη συνέχεια της σεζόν
Keywords
Τυχαία Θέματα