Με κόσμο στα Γιάννινα ο ΠΑΟΚ

Ίσως το παιχνίδι που "κλέβει την παράσταση" μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ είναι αυτό ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 15.00 NS2). Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η γηπεδούχος ομάδα, ο Δικέφαλος του βορρά θα έχει τη συμπαράταση των φιλάθλων του στους οποίους θα παραχωρηθεί η Θύρα 7 του γηπέδου των Ζωσιμάδων.

Η ηπειρωτική ΠΑΕ προέβη
σε μια κίνηση για να διευκολύνει τους φιλάθλους της για τα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Για τους δύο αυτούς αγώνες δίνει τη δυνατότητα να αγοράσει πακέτο δύο εισιτηρίων σε τιμές που κυμαίνονται από 20 έως 40 ευρώ σε όλες τις θύρες του γηπέδου πλην της θύρας 7. Υπάρχει και παιδικό εισιτήριο έναντι 15 ευρώ για τα δύο ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα

"Λόγω των έντονων δημοσιευμάτων που έχουν κατακλύσει τα μέσα ενημέρωσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας, ότι για τον αγώνα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν στη θύρα 7 και μόνο.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας να προσέλθουν έγκαιρα για την προμήθεια των εισιτηρίων τους, για την αποφυγή ταλαιπωρίας την ημέρα του αγώνα, την Κυριακή.

Υπενθυμίζουμε ότι για τον αγώνα ισχύουν τα εξής πακέτα για την 20η και 21η αγωνιστική με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ:

ΠΑΚΕΤΟ ΑΓΩΝΩΝ (ισχύει μέχρι Σάββατο 03/02/2017, 15:00)

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 —> 40€

ΘΥΡΕΣ 9-10 —> 20€

ΠΑΙΔΙΚΑ 6-9 —> 15€"
Keywords
Τυχαία Θέματα