Με Ανέστη στη Βιέννη η ΑΕΚ

Στην αποστολή της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Ανέστης, από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία, καθώς ο Μπάρκας είναι εκτός λίστας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ως τρίτος τερματοφύλακας υπολογίζεται για τα ευρωπαϊκά ματς ο Ντούνης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 21 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος,
Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αραούχο.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε επί ελληνικού εδάφους με μια τελευταία προπόνηση στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης. Οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Ούρος Τσόριτς ακολούθησαν ατομικά προγράμματα προπόνησης, ενώ ο Ανδρέας Βλαχομήτρος υπέστη διάστρεμμα και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Η αποστολή της Ένωσης θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης στις 10:45 για την Αυστρία και στις 20:00 θα προπονηθεί στο «Ερνστ Χάπελ Στάντιον». Νωρίτερα θα προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου των Μανόλο Χιμένεθ και Σέρχιο Αραούχο.
Keywords
Τυχαία Θέματα