Ματσάρα στο Βελοντρόμ, επική ανατροπή από Ζάλτσμπουργκ!

Συναρπαστικά παιχνίδια διεξήχθησαν στους επαναληπτικούς αγώνες της φάσης των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Συγκεκριμένα, τρομερό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Βελοντρόμ ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Λειψία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο δεύτερο λεπτό χάρη σε γκολ του Μπρούμα αλλά στο 6’ ο Ιλσάνκερ πέτυχε αυτογκόλ για το 1-1.

Οι Μασσαλοί ήθελαν πλέον νίκη με διαφορά δύο γκολ και στο ένατο λεπτό έκαναν το 2-1 με τον Σαρ ενώ στο
38’ ο Τοβέν σκόραρε για το 3-1.

Οι Γερμανοί δεν τα παράτησαν και στο 55ο λεπτό μείωσαν σε 3-2 με τον Όγκουστιν παίρνοντας εκείνοι τα ηνία της πρόκρισης όμως στο 60’ ο Παγιέ πέτυχε το 4-2 και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Σακάι στο 94'.

Εκεί θα βρεθεί και η Άρσεναλ αν και πήρε την πρόκριση με μεγάλη περιπέτεια. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας η ομάδα του Βενγκέρ χρειάστηκε να βρεθεί πίσω με 2-0 για να παίξει ποδόσφαιρο και τελικά σκόραρε με τον Γουέλμπεκ στο 75ο λεπτό για το 2-1 ενώ το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Ράμσεϊ στο 92ο λεπτό.

Επική ανατροπή πραγματοποίησε και η Ζάλτσμπουργκ αφού μπορεί στον πρώτο αγώνα να είχε χάσει 4-2 από τη Λάτσιο αλλά στον επαναληπτικό επικράτησε 4-1 και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Τέλος, και η Ατλέτικο τρόμαξε αλλά κατάφερε να ηττηθεί με 1-0 και χάρη στο υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα να γίνει η τέταρτη ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Άρσεναλ: 2-2
Μαρσέιγ – Λειψία: 5-2
Ζάλτσμπουργκ – Λάτσιο: 4-1
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Ατλέτικο Μαδρίτης: 1-0
Keywords
Τυχαία Θέματα