Μάντσεστερ Γιουν. – Σέφιλντ Γιουν. 4-2: Με πρωταγωνιστή Μπρούνο Φερνάντες (highlights)

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει 83% κατοχή μπάλας και 17 τελικές προσπάθειες έναντι 3 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Κι όμως… σε αυτό το πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει όταν ο Ονάνα έδωσε ασίστ σε αντίπαλο και συγκεκριμένα τον Μπόουγκλ στο 35ο λεπτό για το 0-1.

Η ισοφάριση ήρθε από τον Μαγκουάιρ στο 42ο λεπτό με το δεύτερο του γκολ φέτος. Ο Φόντρινγχαμ έκανε τέσσερις σπουδαίες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Νταλότ (1′), Γκαρνάτσο (22′, 45′) και Χόιλουν (31′) και το ημίχρονο έληξε 1-1.

Φυσικά

η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε ξανά, με τον Μπρέρετον στην πρώτη ευκαιρία της στο δεύτερο ημίχρονο (50′) και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε ξανά με πέναλτι του Φερνάντες (61′).

Στο 81ο λεπτό όμως η άμυνα της Σεφιλντ Γιουνάιτεντ άφησε αμαρκάριστο τον Φερνάντες ο οποίος με εξαιρετικό σουτ πέτυχε το 3-2 και ο Χόιλουν στο 85ο λεπτό σημείωσε το τελικό 4-2 σκοράροντας μετά από 66 ημέρες.

Μάντσεστερ Γιουν.: Ονάνα – Γουάν-Μπισάκα, Κασεμίρο, Μαγκουάιρ, Νταλότ – Έρικσεν (64′ ΜακΤόμινεϊ), Μέινου (90+ Άμραμπατ) – Άντονι (55′ Ντιαλό), Φερνάντες, Γκαρνάτσο – Χόιλουν (90+ Γουίτλι)

Σέφιλντ Γιουν.: Φόντρινγχαμ – Μπόουγκλ (78′ Νόργουντ), Χόλγκεϊτ, Αχμεντότζιτς, Τράστι, Όσμπορν – Χάμερ, Αρμπλαστερ, Μπρουκς (46′ Σοουζα), Μπρέρετον – Άρτσερ (62′ ΜακΑτί, 87′ Οσούλα)

Keywords
Τυχαία Θέματα