Μαν.Γιουνάϊτεντ – Σαουθάμπτον 9-0 : Έριξε τους «Άγιους» στην «κόλαση» (HL)

Μαν.Γιουνάϊτεντ – Σαουθάμπτον 9-0 : Έριξε τους «Άγιους» στην «κόλαση» (HL)antaloΤετ, 02/03/2021 - 00:36

Σε ένα ματς που επί της ουσίας .εμοιαζε «τελειωμένο» από το ξεκίνημά του (!) οι «διάβολοι» της Γιουνάϊτεντ σκόρπισαν τη Σαουθάμπτον με το επιβλητικό κ 9-0 σκορ το οποίο αποτελεί ισοφάριση του ρεκόρ μεγαλύτερης επικράτησης καθώς το είχε ξανακάνει στις 4 Μαρτίου του 1995 όταν είχε νικήσει την Ίπσουϊτς ενώ οι «Άγιοι» βρέθηκαν για 2η φορά στην σύγχρονη ιστορία της σε αυτή την…κόλασε καθώς πριν 15 μήνες έχασαν τόσο ταπεινωτικά από την Λέστερ και μάλιστα εντός έδρας!
Πέρα από

τα εννέα γκολ, κομβικό σημείο – σαφώς – για αυτό το σκορ, ήταν η αποβολή – ρεκόρ του Ελβετού Γιάνκεβιτς μόλις στο 2ο λεπτό.
Από κει και πέρα το σχετικά γρήγορο γκολ του Μπισάκα (18’) και κυρίως η διάθεση των γηπεδούχων να μην αφήσουν ούτε… δράμι οξυγόνου στους αντιπάλους τους έφερε αυτή την εξέλιξη!


Ακολούθησαν τα γκολ του Ράσφορντ (25’), του Μαρσιάλ (69’, 90’), του Καβάνι (39’), του Μακ Τόμιναϊ (71’), του Μπρούνιο Φερνάντες (87), του Τζέϊμς (93’) κι ενδιάμεσα ένα αυτογκόλ του Μπενταρέκ (34’) 

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Southampton - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Η Γιουνάϊτεντ διέσυρε τη Σαουθάμπτον με το ιστορικό 9-0 στο Ολντ Τράφορντ, παίζοντας όμως με παίκτη παραπάνω από το 2'.
Δύο γκολ πέτυχε ο Μαρσιάλ, από ένα οι Καβάνι, Ράσφορντ, Μακ Τόμιναϊ, Τζέϊμς, Μπισάκα, Φερνάντες κι ο Μπενταρέκ Article publish on Τετ, 02/03/2021 - 00:36 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα