Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ: «Δεν υπάρχει θέμα με Ντόντσιτς»

Κανένα θέμα δεν υπάρχει μεταξύ του Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ και του Λούκα Ντόντσιτς, σύμφωνα με δηλώσεις του πρώτου. Ο ρούκι γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς, ο οποίος έπεσε στο Νο.14 του ντραφτ κυρίως λόγω του τραυματισμού στη μέση που τον περιόρισε σε μόλις τρία παιχνίδια για το Μιζούρι την τελευταία του χρονιά.

Το θέμα με τον Ντόντσιτς δημιουργήθηκε μέσω social media, όταν ο Πόρτερ Τζούνιορ έκανε like σε ανάρτηση στο Instagram
που ανέφερε πως ο Σλοβένος γκαρντ είναι «υπερεκτιμημένος». Ακολούθησε like του Ντόντσιτς σε ανάρτηση του πρώην συμπαίκτη του, Ντίνο Ράντονσιτς για το θέμα και λίγο έλλειψε να δημιουργηθεί…σίριαλ.

Παρόλα αυτά ο Πόρτερ Τζούνιορ ανέφερε πως «Είναι τρελό τι διαστάσεις πήρε το θέμα. Το πιστεύετε ή όχι, χάζευα ένα post για τον ρούκι της χρονιάς και κατά λάθος έκανα like σε ένα σχόλιο. Είναι ο MVP της Ευρωλίγκας και έχω μόνο σεβασμό για αυτόν. Επικοινώνησα μαζί του, του είπα ότι έγινε 100% κατά λάθος και πως «ανυπομονώ να δω τι θα κάνεις στο πρωτάθλημα». Δεν ανησυχούσα για το τι θα πίστευαν οι φίλαθλοι, αλλά ήθελα να το ξέρει άμεσα πως ήταν ατύχημα».

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας του, ο νεαρός γκαρντ ανέφερε πως πλέον έχει απαλλαγεί από τους πόνους στην πλάτη και πως ελπίζει πως θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα