“Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά για εμένα” – VIDEO

Ο Ράφαελ Ναδάλ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του Rogers Cup, που τον βρήκε νικητή απέναντι στον δικό μας, Στέφανο Τσιτσιπά, τόνισε πως ο τίτλος αυτός σημαίνει πολλά για εκείνον, αλλά δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του Έλληνα πρωταθλητή…

Ο Ράφα μπορεί να κατέκτησε άνετα το εναρκτήριο κομμάτι της αναμέτρησης απέναντι στον Στέφανο, όμως… τα χρειάστηκε στο δεύτερο σετ, όπου χρειάστηκε

να σώσει και σετ πόιντ για να φύγει “αλώβητος” από το Aviva Centre και να πανηγυρίσει τον τίτλο χωρίς να χάσει σετ.

Ο 32χρονος Ισπανός αμέσως μετά την νίκη του, εμφανίστηκε υπέρμετρα χαρούμενος για την κατάκτηση του 80ου του τίτλου σε ΑΤΡ επίπεδο, πλέκοντας πάντως και το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά για ακόμη μια φορά.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν μια εξαιρετική εβδομάδα. Δεν έπαιξα το καλύτερό μου τένις, όμως η διοργάνωση ήταν φανταστική κι εγώ αντεπεξήλθα όπως θα ήθελα. Σήμερα πιθανότατα έπαιξα το καλύτερό μου ματς στον θεσμό, ειδικά στο πρώτο σετ, όπου έπαιξα τένις υψηλού επιπέδου.

Είμαι πολύ χαρούμενος, κέρδισα έναν τίτλο που σημαίνει πολλά για εμένα. Είναι υπέροχο να ξεκινώ την hard court season με έναν τέτοιο τίτλο. Ο Στέφανος έχει ότι χρειάζεται ένας τενίστας για να παλέψει να κατακτήσει τα σημαντικότερα τουρνουά στον κόσμο.

Το πάλεψε μέχρι τέλους, αν κι εγώ έπαιξα ένα τραγικό γκέιμ όταν σέρβιρα για το ματς και τα πράγματα δυσκόλεψαν, αλλά τελικώς μπόρεσα να κάνω δικό μου τον τίτλο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, επίσης εύχομαι τα καλύτερα στον Στέφανο.

Έπαιξα πέντε αγώνες εδώ, ήταν ένα θετικό τουρνουά για εμένα, πήρα μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλω να συνεχίσω σε αυτόν τον δρόμο, των επιτυχιών”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά για εμένα” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα