Λύνονται τα χέρια του Χιμένεθ

Στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του θα βρεθεί τις προσεχείς ημέρες ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς τα προβλήματα στην ΑΕΚ μειώνονται. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός βλέπει τους τραυματίες παίκτες να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να ανεβάζουν στροφές εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν.

Οι συγκεκριμένες επιστροφές έρχονται σε ένα κρίσιμο σημείο για την Ένωση, καθώς ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις, τόσο εντός των συνόρων, όσο και εκτός. Ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει
την Τετάρτη να δει το αν μπορεί να υπολογίζει στον Τάσο Μπακασέτα για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο διεθνής παίκτης θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αν τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς στη Λάρισα.

Παράλληλα, ο Χιμένεθ περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί αισιοδοξία, πως οι δυο παίκτες θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το ματς με τους «βυσσινί».
Keywords
Τυχαία Θέματα