Θέλει έναν ακόμα επιθετικό

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, με τον Τζόναθαν Μπάμπα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας των πρωταθλητών Ελλάδος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Όσκαρ Γκαρθία έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 22χρονου ποδοσφαιριστή
της Σεντ Ετιέν, τον οποίο γνωρίζει καλά από το πέρασμά του από τη γαλλική ομάδα.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρονται να έχουν εκφράσει επίσης οι Σεβίλλη, Νιούκαστλ και Μαρσέιγ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη γαλλική ομάδα. Επίσης, ο Καταλανός τεχνικός φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με τα σενάρια των τελευταίων ωρών να θέλουν τους «ερυθρολεύκους» να ενδιαφέρονται για τον Ροντρίγκο Μολέντο του Παναθηναϊκού, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τη διοίκηση της ομάδας.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στο θέμα των αποχωρήσεων, καθώς θέλουν να μειώσουν τον αριθμό των παικτών στο ρόστερ τους. Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις και στο συγκεκριμένο θέμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα