Λίβερπουλ: Το ανώτερο διάζωμα εξέδρας του «Άνφιλντ» μένει κλειστό ως το 2024

Το νέο επίπεδο, το οποίο θα αυξήσει τη χωρητικότητα του γηπέδου κατά 7.000 θέσεις και συνολικά σε περισσότερες από 61.000, αρχικά αναμενόταν να είναι έτοιμο για τη σεζόν 2023-24. Ωστόσο, οι καθυστερήσεις και η αλλαγή εργολάβου άφησαν την υπάρχουσα χωρητικότητα στις περίπου 51.000 θέσεις.

«Θα πρέπει να διατηρήσουμε το status quo για το υπόλοιπο του ημερολογιακού έτους, που σημαίνει ουσιαστικά ότι η χωρητικότητα στο “Άνφιλντ” θα παραμείνει ίδια με

τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια που είδαμε αυτή τη σεζόν» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Λίβερπουλ, Μπίλι Χόγκαν.

Αυτό περιλαμβάνει (και) την επίσκεψη της τοπικής αντιπάλου, Έβερτον, για την οποία η Λίβερπουλ είχε ήδη πουλήσει εισιτήρια, σχεδιάζοντας να έχει κάποια από τα ανώτερα διαζώματα ανοιχτά για το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.

«Τελικά δεν θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε θέσεις για όσους οπαδούς έχουν αγοράσει αυτά τα εισιτήρια στην ανώτερη βαθμίδα» είπε ο Χόγκαν και συμπλήρωσε: «Η ομάδα μας έχει εντοπίσει ποιοι είναι αυτοί οι οπαδοί και θα επικοινωνήσει απευθείας με αυτούς την επόμενη εβδομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίβερπουλ, Άνφιλντ, 2024,liverpoul, anfilnt, 2024