Άρης: Συλλυπητήρια από ΚΑΕ και οργανωμένους για Μιχαλήτσο (pics)

Ο χαμός του Γιάννη Μιχαλήτσου σήμερα (12/10), όπως ήταν επόμενο, δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν στην οικογένεια του Άρη. Ένας άνθρωπος του συλλόγου έφυγε από την ζωή κι αυτό στενοχώρησε άπαντες στον “κίτρινο” σύλλογο. Ως εκ τούτου, τόσο η διοίκηση της ΚΑΕ, όσο και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας εξέφρασαν τη θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του εκλιπόντος με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο.

Η ΚΑΕ

Άρης αναφέρει σχετικά:

“Η οικογένεια του ΑΡΗ είναι πιο φτωχή. Ένας από τους πιο πιστούς «στρατιώτες» του συλλόγου, ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων.Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή του συλλόγου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

Από τη δική τους πλευρά, οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη αναφέρουν στην ανάρτησή τους:

“Ο SUPER 3 εκφράζει τα θερμά του και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Μιχαλήτσιου για το χαμό του. Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα πολλά στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια ως παίκτης, ως προπονητής, ως φίλαθλος της ομάδας. Πάντα θα είσαι στις καρδιές μας και μια θέση θα είναι πάντα δική σου στις τάξεις του ΑΡΗ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα