Λιβάγια: «Να μη φοβηθούμε στην Τούμπα»

Ο Κροάτης επιθετικός συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα πρέπει να αντέξει στην πίεση των «ασπρόμαυρων» στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και παράλληλα δήλωσε πως η Χάιντουκ έχει μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά της, για να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Αρχικά, ο Λιβάγια δήλωσε μετά τη νίκη 3-0 επί της Σλάβεν Μπέλουπο: «Δεν ξεκινήσαμε καλά στο ματς, ήμασταν λίγο soft. Έχασα το πέναλτι αλλά ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε υπομονή. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω ότι ήταν σημαντικό για εμάς να πάρουμε ψυχολογία πριν το ταξίδι στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, ο πρώην ποδοσφαιριστής

της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε που ζούμε, ελπίζω να συνεχίσουμε με νίκες και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα παίξει πολύ διαφορετικά από ό,τι στο Πόλιουντ. Νομίζω ότι έχουμε αρκετή εμπειρία και γνώση. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι ώριμα και να μη φοβόμαστε».

Τέλος, ο Λιβάγια συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε παίξει στην Ευρώπη για αρκετό διάστημα και τώρα έχουμε έναν αντίπαλο στα μέτρα μας. Έχουμε μια ευκαιρία μπροστά μας, πρέπει να αντέξουμε την αρχική πίεση στην αντίπαλη έδρα και στη συνέχεια θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Οι ευρωπαϊκοί αγώνες σημαίνουν πολλά για όλους μας, ειδικά τους νεότερους».

Keywords
Τυχαία Θέματα