Λεβαντόφσκι: «Η Μπάγερν γερνάει»

Στις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να κάνει άμεσα η Μπάγερν Μονάχου αναφέρθηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τονίζοντας ότι η ομάδα που τώρα έχει αρχίσει να γερνάει, οφείλει να διατηρήσει τη φρεσκάδα της.

Παρά την επιστροφή της στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα με τέσσερις συνεχόμενες νίκες και τον Γιουπ Χάινκες στον πάγκο, η φετινή χρονιά παραμένει δύσκολη για τους Βαυαρούς.

Εξι στελέχη της πρώτης ομάδας τους είναι άνω των 30 ετών και ο Λεβαντόφσκι επέμεινε ότι αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

«Δεν πρέπει να ξεγελάμε
τους εαυτούς μας. Κάθε ομάδα χρειάζεται να βγάζει έναν κορυφαίο παίκτη κάθε δύο ή τρία χρόνια για να φρεσκάρει το δυναμικό της και να φέρνει νέο αίμα και ποιότητα. Εχουμε μία πολύ καλή ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά οι παίκτες μας μεγαλώνουν», εξήγησε ο Πολωνός επιθετικός.

«Ως τώρα έχουμε καταφέρει να αντικαθιστούμε αυτούς που φεύγουν, αφού υπάρχει το παράδειγμα του Γιόσουα Κίμιχ, ο οποίος είναι πολύ καλός στη θέση του και έδειξε ότι μπορεί να διαδεχθεί έναν θαυμάσιο ποδοσφαιριστή του επιπέδου του Φίλιπ Λαμ», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα