Λεμονής: «Πάνω από όλους η ομάδα»

Ο Τάκης Λεμονής ήταν ξεκάθαρος απέναντι στους παίκτες του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας πως πάνω από όλους είναι η ομάδα, με αφορμή τη συμπεριφορά του Σεμπά. Ο Έλληνας τεχνικός έδειξε αποφασισμένος να μη χαριστεί σε τέτοιες συμπεριφορές και προανήγγειλε βαριές τιμωρίες, για όποιους τις επαναλάβουν στο μέλλον.

Ο Σεμπά είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από το «Γ. Καραϊσκάκης», στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους, χωρίς να πάρει σχετική άδεια από τους «ερυθρολεύκους».
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού αναμένεται να επιβάλουν βαρύ πρόστιμο στον παίκτη, για τη συμπεριφορά του. Ο Βραζιλιάνος εμφανίστηκε μετανιωμένος και αυτό φαίνεται πως τον γλίτωσε από το να μπει και αυτός στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, όπου βρίσκονται ήδη οι Καπίνο, Ζντιέλαρ, Μίλιτς και Καρσελά.

Την ίδια στιγμή, ο Λεμονής θέλει από την πλευρά του να ξεκαθαρίσει στους παίκτες του, πως θα πρέπει να βάλουν πάνω από τον εγωισμό τους τον Ολυμπιακό, ώστε να μπορέσει η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της, την εφετινή αγωνιστική περίοδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα